Mozaika afstudeerders 2020 wachten op hun afstudeerbal.

6 oktober, 2021

Dit zijn onze prachtige studenten die in 2020 afstudeerden van school, onze trots: Roma, Florin, Ingmar, Milane, Anya, Nastya, Dania, Andrei en twee Vladika ‘ s.
🎓🎓🎓🎓🎓🎓🎓🎓🎓🎓

Alle studenten hebben hun kennis van de Russische taal bevestigd met certificaten van het Pushkin Instituut tot niveau B2 en certificaten van centrum Mozaika. Tien jonge mannen en meisjes die van ver komen, geplaveid met heldere mozaïeken. Door de pandemie moesten ze de festiviteiten die voor hen en de hele school hoog in het vaandel stonden uitstellen. Gepland voor juni en juli 2020 werden deze evenementen uitgesteld naar ′′ later “. De laatste oproep werd gedaan voor geslaagden in september op de plechtige lijn, samen met de eerste, de hele school afscheid genomen van de jongens. Maar het afstudeerbal dat gepland stond voor 2020 november werd om een bekende reden weer geannuleerd. 

🌤 En daar komt een blij moment: deze zondag is er een schoolfeest voor onze lieve studenten. 10 oktober laten we ze los in grote wereld. 🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊 🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊

Mozaika nieuws – deel 5

Mozaika nieuws deel 5 staat in het teken van onze mooie stad Amersfoort.Deze keer zullen jonge...

Mozaika nieuws – deel 4

Mozaika nieuws - deel 4Over het schoolgebouw Het Nieuwe Eemland.Video door Valerija Vinogradova,...