Mijn lieve Mozaika

16 februari, 2022

De 20e verjaardag van onze school is aangebroken. Deze dag is belangrijk voor iedereen die ooit heeft besloten om hun leven te verbinden met Mozaïek. Het is onmogelijk om je leven voor te stellen zonder onze school. 16 februari is even vreugdevol voor leerkrachten, kinderen en ouders, want onze warme en vriendelijke wereld, gekleurd met felle kleuren, de meest gastvrije en vriendelijke – onze Mozaika – viert haar verjaardag.

Door de inspanningen van leerkrachten en ouders te bundelen, zijn we erin geslaagd om een ​​sfeer van wederzijds vertrouwen en unanimiteit te creëren. Onze kinderen, die de zorg van volwassenen voelen, hun verlangen om te helpen, beheersen met speciale ijver stap voor stap het moeilijke pad naar de wereld van de Russische taal. Bij Mozaika zijn we allemaal verenigd door één ding: betrokkenheid en liefde voor de Russische taal. Dit is de schat die we trillend beschermen en proberen door te geven aan onze kinderen.

Vandaag wil ik mijn bijzondere dank uitspreken aan mijn collega’s en medewerkers. Jullie zijn wijs en slim, streng en vriendelijk, geduldig en gevoelig, mooie en vrolijke, interessante en zorgzame mensen. Dankzij jullie liefde voor de Russische cultuur, de roeping om te onderwijzen en jullie onbaatzuchtige arbeid, behalen we hoge resultaten in onze studies, winnen we verschillende wedstrijden en competities! De naam van onze school wordt verheerlijkt door jullie werk! En samen zijn we, zoals de tijd heeft laten zien, een groot creatief, goed gecoördineerd team.

Fijne verjaardag, lieve vrienden!

Elvira Skiba,
Oprichter en Directrice Mozaika

Mozaika nieuws – deel 5

Mozaika nieuws deel 5 staat in het teken van onze mooie stad Amersfoort.Deze keer zullen jonge...

Mozaika nieuws – deel 4

Mozaika nieuws - deel 4Over het schoolgebouw Het Nieuwe Eemland.Video door Valerija Vinogradova,...