Een maand russische taal als geschenk voor het 20-jarig bestaan van de favoriete school

30 januari, 2022

Afgelopen zaterdag begon, binnen de muren van de Russische school “Mozaika”, de maand van de Russische taal, welke we wijden aan het jubileumjaar van onze school, die op 16 februari 2022 haar 20e verjaardag viert!
Het ongewone in het gewone zien, verder gaan dan het schoolcurriculum, dichter bij je roots komen, jezelf uitproberen als journalist of schrijver, de fascinerende wereld van fraseologie ontdekken, het verband ontdekken tussen wiskunde en de Russische taal door middel van spreekwoorden en gezegden – dit is slechts een klein deel van wat we in het kader van dit evenement onder de aandacht van studenten brengen.
Dit is een project waardoor kinderen niet alleen nieuwe kennis en vaardigheden opdoen, maar ook leren om beter met elkaar om te gaan en hechter te worden in collectief werk met klasgenoten, leerkrachten en ouders.
We zijn blij om te zien hoe onze, gisteren nog kleine kinderen, nieuwe facetten in zichzelf ontdekken, zelfvertrouwen krijgen en de opgedane kennis moedig gebruiken.
De komende maand zullen we je regelmatig informeren over gebeurtenissen, foto’s en video’s helpen je deze onvergetelijke momenten met ons te beleven.
Foto’s door Valerija Vinogradova

Mozaika nieuws – deel 5

Mozaika nieuws deel 5 staat in het teken van onze mooie stad Amersfoort.Deze keer zullen jonge...

Mozaika nieuws – deel 4

Mozaika nieuws - deel 4Over het schoolgebouw Het Nieuwe Eemland.Video door Valerija Vinogradova,...