> Voorschoolse educatie

> Rodnichok Amersfoort

> Teremok Apeldoorn

Voorschoolse educatie

Voorschoolse educatie

Voorschoolse educatie wordt aangeboden in twee centra voor tweetalige voorschoolse ontwikkeling: Rodnichok in Amersfoort en Teremok in Apeldoorn. In de groepen van deze centra nodigen we kinderen uit van 1,5 tot 6 jaar, ongeacht het taal niveau. Een kind dat een voorschools programma in onze centra heeft voltooid, wordt automatisch een leerling van de school Mozaika.


Centrum voor voorschoolse tweetalige ontwikkeling "Rodnichok"

"Rodnichok" is de basis voor de voorbereiding van tweetalige kinderen voor de Russische school "Mozaika". Het resultaat van vele jaren werk van de docenten van "Mozaika" was de verhuizing van "Rodnichok" in november 2013 naar een vaste locatie die uitsluitend bedoeld is voor deze voorschoolse ontwikkeling. De kinderen kunnen de hele dag in Rodnichok doorbrengen met afwisselende leersessies met spelletjes en wandelingen. Het centrum is gelegen in de rustige en groene omgeving van Amersfoort. De speeltuin is omheind en ingericht voor buitenspelen.

> Meer info....

Centrum voor voorschoolse tweetalige ontwikkeling "Teremok"

Op 14 september 2013 opende onze stichting een nieuw centrum voor voorschoolse tweetalige ontwikkeling in Apeldoorn. Het centrum in Apeldoorn gebruikt hetzelfde programma als Rodnichok in Amersfoort en bereidt tweetalige kinderen uit Apeldoorn en omgeving voor op het schoolprogramma "van “Mozaika. De lessen worden gegeven in drie leeftijdsgroepen:

2 - 3,5 jaar, 3,5 - 5 jaar en 5 - 7 jaar.

Een team van ervaren leraren werkt drie keer per week samen met de kinderen, met behulp van de methodologische basis die door Mozaika is ontwikkeld.


> Meer info…

Центр развития двуязычных детей

Stichting Mozaika

KvK nr: 54832993

Tel:033 711 5730

info@mozaika.nl


ЦРДД «Мозаика» / School Mozaika
Lokatie: Het Nieuwe Eemland

Daam Fockemalaan 12

3818 KG Amersfoort


ЦРДД «Родничок» / Rodnichok

Engweg 3

3828 CJ Amersfoort

Tel: 033-3690579


ЦРДД «Теремок» / Teremok

Lokatie: Wijkcentrum Orka

Germanenlaan 360

7312 JJ Apeldoorn  
Home Over Mozaika School Voorschools Kamp Foto's Kinder pagina Samenwerking Главная (Ру)